Anasayfa
Nasıl Çalışır?
Kredi Raporu
Müşteri Yorumları
Hemen Başvur
Anasayfa
Nasıl Çalışır?
Kredi Raporu
Müşteri Yorumları

aklındaki ihtiyaç kredisi için İnteraktif Kredi burada!

nasıl çalışır?
30 saniyede
Kredi Raporunu oluştur
Yapay Zeka ile
Bankalardan Kredi Teklifleri Al
İstediğin Krediyi
Anında Kullan
Acil nakit ihtiyacını karşılamak, kredi kartı borçlarını ödemek veya aklındaki diğer ihtiyaçlarını karşılamak için aradığın ihtiyaç kredisi İnteraktif Kredi’de!
Hemen Başvur
kredi profilinizi yükselten Kredi Güven Raporu ile tanışın!
Kredi Güven Raporu’yla finansal itibarınızı arttırın:
1
Size özel yapılacaklar listesi ile kredi profilinizi yükseltin, her zaman aranan müşteri olun
2
Kredi profilinizi ve notunuzu yükseltecek size özel tavsiyeleri alın ve uygulayın
3
İhtiyaç kredileri, kredi kartları, mevduat faizi ve çok daha fazlası için size özel teklifler alın
Hemen Başvur
anlaşamalı olduğumuz bankalar
İhtiyaç kredisi başvurunu ileteceğimiz ve anında kredi kullanabileceğin bankalar
İhtiyaç Kredisi müşteri yorumları
İsa A.
İnteraktif ailesinin bana büyük yardımı dokundu ve borcumu kapattım ilk başta olmaz diye çok korkmuştum ama oldu.
İstanbul - Özel sektör
Pınar T.
İnteraktif Kredi danışmanlık sayesinde nefes alabildim.
Bingöl - Öğretmen
Reyhan A.
Beni büyük bir sıkıntıdan kurtardınız. İyi ki sitenizi gördüm.
İstanbul - PTT
Sinan T.
Kredi başvuru tarihinden itibaren her türlü çabayı gösterdiler. Kredinin onaylanması için önceliğiniz İnteraktif Kredi olsun.
Sivas - Esnaf
1.000.000’a ulaşan mutlu müşteriden birisi de sen ol,
aklındaki her şey için kredin İnteraktif Kredi’de hep hazır olsun!
Hemen Başvur
kredi profilinizi yükselten Kredi Güven Raporu ile tanışın!
İnteraktif Kredi ile her zaman güvendesin!
ihtiyaç kredisi rehberi

Bu sorunun cevabı tamamen kredi veren kuruluşun politikalarına ve risk değerlendirme yöntemlerine bağlıdır. Bazı bankalar ve finansal kuruluşlar, riskli kredi notuna sahip bireylere kredi vermekten kaçınırlar veya kredi verirlerse de yüksek faiz oranlarını uygularlar. Diğerleri ise, bireylerin kredi notu yanı sıra diğer faktörleri de göz önünde bulundurarak kredi sağlarlar. Ancak durumun genel olarak, düşük kredi notu riskini azaltmak için borç ödeme tarihi gibi olumlu kredi geçmişi göstergeleriyle de desteklenirse, kredi çıkma olasılığı artar.

Kredi çıkması için belirli bir puanlama sistemi vardır. Krediye ulaşabilmek için öncelikle puanının yüksek olması gerekiyor. Kredi çıkmıyor ne yapabilirim diyorsan puanını yükseltmenin birkaç yolu var:

Öncelikle borçlarını öde: Mevcut borçlarını öde veya düzenli olarak ödeme yap. Bu, borcunu azaltarak puanını yükseltir.

Kredi kartlarını kullan: Kredi kartı kullanımı puanını yüksek tutar. Ancak, kartlarındaki borcu ödemeyi unutma.

Limitlerini arttırma: Kredi limitlerini arttırma, zira bu puanına olumsuz bir etki yapabilir.

Düzenli ödeme yap: Düzenli olarak faturalarını öde.

Anında kredi çekmek için atılması gereken ilk adım, bir banka veya finans kurumuyla iletişime geçmeden önce İnteraktif Kredi’ye giriş yapmak olacaktır. Böylece, dakikalar içerisinde kredi güven skorunu öğrenebilir, sonrasında ise sana özel kredi uzmanının yorumuyla kredi notunu yükseltmenin ipuçlarını alabilirsin.

Anında kredi başvurusu öncesi gerçekleştireceğin bu adım sayesinde başvurunu hemen yapabilirsin. İnternet bankacılığı, banka şubesi veya banka mobil uygulamaları üzerinden anında kredi başvurusu yapabilirsin.

Biz bir banka değiliz, zaten özgürlüğümüzün ana nedeni bu!
Daha fazla veri değerlendirerek her kullanıcımızın hızlı, ucuz ve kolay finansmana erişmesini sağlayan yeni nesil bir kredi skorlama şirketiyiz. Kişiye özel ürettiğimiz skorlarla bankaların ve finansal kurumların kullanıcımıza özel teklifler sunmasını sağlarız.
Kredi notun mu düşük, kredi başvuruların onaylanmıyor mu veya kredi teklifi alamıyor musun? Hiç sorun değil. Sana özel çözümlerimiz var. Sen krediye ulaşana kadar yanındayız, birlikte hareket edeceğiz!
İnteraktif Kredi’nin amacı, hepimizin ihtiyacı ve hakkı olan krediyi almasını sağlamaktır. Çünkü kullanıcılarının bir kredi notundan fazlası olduğuna inanır, sadece geçmiş kayıtlara bakmaz. Hayallerini gerçekleştireceği finansmana erişmesi için geleceğin teknolojisini bugüne taşır.

Kredi çıkmıyor ise, öncelikle kredi puanını kontrol etmen ve gerekirse iyileştirmen önerilir. Bu işlem için kredi puanını öğrenebileceğin, Kredi Kayıt Bürosu (KKB) tarafından yayınlanan Kredi Kayıt Raporunu alabilirsin. Kredi puanını yükseltmek için, mevcut kredilerini düzenli olarak ödemen, borçlarına zamanında ödeme yapman ve kredi başvurularını sınırlandırmak gibi adımlar atman önerilir. “Kredi çıkmıyor nakit lazım” diyenler için en iyi üçüncü yöntem, kredi alınacak bankayı seçmektir. Bazı bankalar riskli müşterilere kredi vermeye isteksiz olabilirken, diğerleri risk faktörüne göre farklı faiz oranları sunabilir.



Kredi çıkma süreci çeşitli faktörlere bağlıdır, bu nedenle, neden kredi çıkmıyor öğrenmek önemlidir. Örneğin, düşük bir kredi puanın veya yeterince gelirinin olmaması kredi başvurusunun reddedilmesine neden olabilir.

“Kredi çıkmıyor nasıl çekebilirim” diyorsan önce kredi puanını ve finansal durumunu iyileştirmeyi deneyebilirsin.

Kredi notun: Bankalar, genellikle kredi notunun yüksek olmasını isterler. Kredi notun daha düşük ise, borçlarını düzenli olarak ödemen veya kredi tarihinin uzun olması gibi bazı faktörlerin etkisi olabilir.

Gelirin: Kredi çıkışı, genellikle düzenli bir gelirin olduğunda daha kolay olur.

Kredi geçmişin: Bankalar, kredi geçmişini ve daha önceki borç ödeme davranışlarını değerlendirirler. Geçmişinde ödeme sorunları veya vade tarihi kaçırmaların olduğunda, kredi çıkışı zor olabilir.

Borçların: Mevcut borçlarının miktarı ve ödeme planları, bankalar tarafından değerlendirilir.

Başvuru koşulları: Bankalar, kredi vermeden önce belirli şartların yerine getirilmesini isteyebilirler.

Kredi notu düşük olan kişiler için kredi almak daha zor olabilir, ancak imkansız değildir. İşte kredi notu düşük olanlara tavsiyeler:

Kredi notunu öğren: Öncelikle kredi notunu öğren ve neden düşük olduğunu anlamaya çalış. Bazı hatalar yapmış olabilirsin veya kredi notunu düşüren bir faktör olabilir.

Kredi notunu düzelt: Kredi notunu düşüren faktörleri çözmek için çalış. Örneğin kredi kartı borçlarını ödemek için bir ödeme planı yap.

Başka seçenekleri araştır: Kredi notun düşük olduğunda, kredi almak için başka seçenekler araştır. Daha düşük faiz oranları olduğu için aile üyelerinden veya arkadaşlarından borç almayı düşünebilirsin.


1.000.000’a ulaşan mutlu müşteriden birisi de sen ol,
aklındaki her şey için kredin İnteraktif Kredi’de hep hazır olsun!
Hemen Başvur
ihtiyaç kredisi maliyet tablosu ve örnek hesaplama
Min. Tutar Max. Tutar Vade Süresi Min. Yıllık Maaliyet Oranı Max. Yıllık Maaliyet Oranı
250,00 TL 1.000.000,00 TL 1-36 Ay %0,01 %156,47
Örnek: 36 Ay vadeli 10.000 TL ihtiyaç kredisi/finansmanı çekmek istediğinizde, yer alan en düşük faiz/kar payı oranına göre aylık taksit ödemesi 277,78 TL, banka tahsis ücreti 57,50 TL, yıllık maliyet oranı ise %0,39 TL’dir. 36 ayın sonunda ödeyeceğiniz toplam ödeme tutarı ise 10.057,50 TL’dir.