Türkiye'nin Lider Girişimcilik ve Teknoloji Konferansı Webrazzi Summit 2023, bu yıl 25 Ekim’de gerçekleşti.

Yılda birkez yapılan, birbirinden önemli yerli ve yabancı konuşmacının yer aldığı etkinliğe, İnteraktif Kredi CEO’su Mustafa Gümüş, konuşmacı olarak davet edildi. 

Etkinliğin FUTURE etabında, Teknoloji Girişimlerinin Büyüme Yolculuğu Nasıl Şekillenir? konulu panelde söz alan Gümüş, İnteraktif Kredi’nin hikayesini ve büyüme yolculuğunda karşılaştıklarını anlattı. 

Türkiye’de risk değerleme ve kredi skorlama kısmında bir boşluktan yola çıktıklarını söyleyen İnteraktif Kredi CEO’su, konuya farklı bakış açısı getirdiklerini, yapay zeka ve sektör tecrübesini birleştirdiklerini açıkladı. Krediye ulaşamamanın yapılamayan ar-ge, üretim, ticaret, lojistik, pazarlama, satın alma ve tahsilat demek olduğuna değinen Gümüş, bu durumun sürdürülebilirlik açısından da sosyolojik ve ekonomik boyutu ile bir sorun oluşturduğuna dikkat çekti. 

Oturumda ayrıca, başarıları ile kritik eşikleri nasıl aştıklarından da bahseden Gümüş, oluşturdukları Kredi Profilleri ve Kredi Güven Raporu ile standart ve statik kredi raporlarını interaktif ve proaktif hale getirdiklerini söyledi. Gümüş, makine öğrenmesini temel alan bu yapay zeka finansal iş modelinin son olarak TÜBİTAK'tan da onay aldığını duyurdu. 

Bu yıl dünyanın en iyi üniversite kuluçka merkezi seçilen İTÜ ARI Teknokent Kuluçka Merkezi İTÜ Çekirdek içerisinde faaliyetlerine devam eden İnteraktif Kredi, “Kredi almak herkesin hakkı” mottosu ile finans ve kredi dünyasına yeni bir soluk getiriyor.

KREDİ KARTLARI
Kart Ücreti Olmayan Kredi Kartları
En Çok Ödül Veren Kredi Kartları
En Çok Taksit Yapan Kredi Kartları
En Prestijli Kredi Kartları
Sana Onaylanabilecek Kredi Kartları