Kredi Güven Raporu Cumhuriyetin 100. Yılında ₺100 

Kurulduğumuz 2017 yılından beri “Kredi almak herkesin hakkı” diyoruz. Amacımız, hepimizin ihtiyacı olan krediye ulaşabilmesi. Bu nedenle Cumhuriyetimizin 100. yılına özel, İnteraktif Kredi Güven Raporu’nu ₺180 yerine ₺100 yaptık.

Altyapısını kurarken veri sınıflandırmasına odaklanan, elde ettiği bilgileri, makine öğrenmesi ve kendi yüksek teknolojisi ile tecrübesini birleştiren İnteraktif Kredi, Türkiye’nin ilk ve en detaylı kredi raporunu sunuyor. Yapay zeka kullanarak geleceğin finans teknolojisini bugüne taşıyan kredi raporu ile sen de kredi profilini oluşturabilirsin. Kredi uzmanının sana özel değerlendirmelerini ve tavsiyelerini alabilir, yapılacaklar listesini uygulayarak kredi profilini yükseltebilirsin. Raporunda, anlaşmalı olduğumuz kurumlardan senin için aldığımız, sana özel belirlenmiş oran, tutar ve vadelerdeki kredi tekliflerini de görebilirsin.

Kampanyadan Faydalanmak İçin

Kampanyadan faydalanmak için interaktifkredi.com.tr adresindeki “başvur” ve sonrasındaki adımları takip ederek, ödeme kısmına INTER100 kampanya kodunu yazabilirsin. Kampanya 31 Ekim saat 23.59’a kadar geçerli olacak.

KREDİ KARTLARI
Kart Ücreti Olmayan Kredi Kartları
En Çok Ödül Veren Kredi Kartları
En Çok Taksit Yapan Kredi Kartları
En Prestijli Kredi Kartları
Sana Onaylanabilecek Kredi Kartları